Hej!

Publicerad 2012-12-31 13:34:47 i

Hej!
Vi är 2 tjejer som bor i småland och är 12 år. Vi heter Ebba och Ida. Vi ville skapa en blogg om åsikter, tankar och hästar. Vårt intresse är hästar då och vi rider i samma stall, tyvär har vi inga egan hästar. Men vi rider hos en kompis. Vi är bästavännner och har känt varandra i ungefär ett halvår. Ida har ridit i ungefär 4 år och Ebba har ridit i ungefär 2 månader. Hon håller på att börja lära sig rida. 
Ida:
Jag rider ett svenskt halvblod som heter Camido V "Calle eller "Cactus" och är 21 år. Han är en rödskäck. Jag har ridit honom i ungefär 8 månader. Han är en storhäst ungefär 1,61 cm i mankhöjden. Han är en jättesnäll häst och helt underbar att rida. Han är den jag rider mest därför är han med på headern.
Jag rider en häst som heter Mirana också. Hon är en fjording på 7 år. Jag ska börja arbeta lite med henne, liten busig häst som är super rolig att rida! Jag har inte ridit henne så länge, några månader bara. Men fler ska det bli!
Jag har ridit en häst som heter Siesta också i samma stall. Hon är 27 år och new forest. Hon har gtt mer i pansion. Men ibland skrittar jag henne och hon kommer komma upp på bloggen.
Ebba:
Jag rider en häst som heter Chaneira. Eller det är en häst jag tyckr mest om i det stallet. Hon är en korsningsponny på 21 år. Liten envis ponny men ändå jättesnäll!

Om

Min profilbild

Ida & Ebba

Hej vi är 2 tjejer som heter Ida och Ebba. Vi är 12 år och kommer skriva om tankar, åsikter, mode och vårt intresse hästar. Det kommer också komma upp lite tävlingar. Hoppas ni gillar bloggen, ha det bra! :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela