Hobby

Publicerad 2013-02-02 14:53:00 i

Hej! 
Nu tänkte vi bara skriva om att ha en hobby och lite sådär. 
Det är ju rätt viktigt att ha en hobby och ha nått man tycker om att göra också. Så man inte bara sitter hemma och latar sig framför tvn eller datorn. Visst det kanske är en hobby ;) Men asså nu menar vi en hobby dår man gör något. Rör på sig liksom! Tex att fota, spela fotboll och rida. Man kanske till och med tycker om alla tre. 
Men det är viktigt att tycka sin hobby är kul. Liksom inte bara åka till stallet för det känns som ett måste utan åka till stallet för det är kul. Det finns mycket inom ridningen som inte alltid är kul. Man kanske tappar lite vänner om man är i stallet 7 dagar i veckan och ibland kanske man känner ååh jag måste åka till stallet idag när mina vänner ska göra dehär och dehär. Men va glad över att du har en hobby och ett sånt underbart djur!  Och inte bara gå på sin fotbollsträning för att pappa tycker det utan för att det är kul. Nått DU ÄLSKAR, brinner för och känner att detta är min grej. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ida & Ebba

Hej vi är 2 tjejer som heter Ida och Ebba. Vi är 12 år och kommer skriva om tankar, åsikter, mode och vårt intresse hästar. Det kommer också komma upp lite tävlingar. Hoppas ni gillar bloggen, ha det bra! :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela