det där lilla "extra"!

Publicerad 2013-01-12 13:41:00 i Tankar,

Hej! 
Nu skriver vi om lite tankar again. Alltså detta inlägget har inte nått speciellt "tema" vi kör bara på! 
you know Ebba & Idas "skriver om allt och inget inlägg" är rätt bra! 
 
Kan inte ni få den tanken ibland? Att man ser nått online på internet nått elakt då asså. Man gör rätt och ber dom sluta. Men när man själv tycker illa om någon så vill man bara slänga in en komentar om hur värdelös personen är. 
Men stop stop! 
Gör rätt, släng inte in den dära dumma komentaren. Den är bara sjukt onödig. Man ska inte gå runt och leka "polis" om man inte själv är bättre. Men innan ni trycker på skicka, tänk efter! Är det värt det? Komentaren du skickar kan ju faktiskt såra! Tänk såhär! 
Alla stora bloggare som tex Kenza och Kissie osv, dom får ju flera hundratals komentarer som nästan bara består av hat. När du klickar på skicka och slänger i väg "Fy vad ful du är gå och dränk dig!"så kanske du tänker ja men dom får ju tusentals sånna här det sårar nog inte dom är vana. Men tillslut kanske det blir för mycket. Det är som när man häller vatten i ett glas häller man för mycket rinner det över. Och rinner det över måstre man torka upp allt SJÄLV. Vilket kan vara svårt i vissa fall.  Vi tror inte du skulle vilja få en som komentar! 
 

Kommentarer

Postat av: Isabelle Johansson

Publicerad 2013-01-13 17:40:50

Jättebra sagt!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ida & Ebba

Hej vi är 2 tjejer som heter Ida och Ebba. Vi är 12 år och kommer skriva om tankar, åsikter, mode och vårt intresse hästar. Det kommer också komma upp lite tävlingar. Hoppas ni gillar bloggen, ha det bra! :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela