Hästar "hamburgare"

Publicerad 2013-01-09 12:09:00 i Hästar, Åsikter,

Något som gör oss irriterade är när folk kallar hästar hamburgare. Så töntiga, dom vet inte vad dom pratar om. Hästar är ett stort djur som inte alltid är det lättaste att hålla på med. Ni som kallar hästar hamburgarer vet inte vad vi menar. Hästar är väldigt fina djur som man kan älska lika mycket som sin bästavän. Dom är en trogen vän som liksom alltid finns där. Ni säger aah vad svårt att rida det är väl bara att styra och sparka med benen. Jo men visst du, sätt dig på en häst så får du väl se. Sånt är verkligen sjukt irriterande. Man kanske åt hästar som hamburgare förr i tiden, men betyder det att man gör det nu? Ni kanske bara säger så för att retas eller skojjas. Men en del kanske tar åt sig och blir irriterade/arga. Tänk på vad ni säger nästa gång! Nu menar jag mest killar och INTE alla. Ska vi gå runt och reta er för att ni springar runt och skjuter med en fotboll. Nä precis, då säger ni att det inte bara är att springa runt att skjuta på en fotboll. Så snälla sluta kalla hästar hamburgare och säga att det är såå lätt att rida :)
 

Kommentarer

Postat av: Alexina

Publicerad 2013-01-09 14:51:50

Hej snälla hjälp mig med om min nästa häst ska bli en D-ponny eller häst, det skulle vara jätte gulligt av dig!

http://alexiinahortlund.blogg.se/2013/january/ponnyhast.html#comment

Postat av: Anna :)

Publicerad 2013-01-09 16:18:24

Bra skrivet! :)

Postat av: Emelie

Publicerad 2013-01-10 12:24:19

Har faktiskt kollt upp detta och det finns hamburgare som innehåller hästkött. Finns till och med rykten om att mcDonals hamburgare innehåller hästkött. Vi äter ju faktiskt allt kött.

Kolla själv och sök runt.
http://spa.118100.se/rökt/233922

Så hästar är hamburgare ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ida & Ebba

Hej vi är 2 tjejer som heter Ida och Ebba. Vi är 12 år och kommer skriva om tankar, åsikter, mode och vårt intresse hästar. Det kommer också komma upp lite tävlingar. Hoppas ni gillar bloggen, ha det bra! :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela