Skolan är viktig!

Publicerad 2013-01-08 11:07:00 i Tankar, Åsikter,

Hej! 
Som ni märkt så bryr vi verkligen oss om "trivsel,mobbning osv..." .
Skolan är en väldigt stor del i livet och det är viktigt att trivas. Det är där man är fem dagar i veckan i flera timmar. Det är där man bygger sina
betyg. Det är där man träffar sin vänner. Trivs du inte där så kan det ju påverka dej i skolan vilket kan göra att du får sämre betyg för du tex tänker på annat på lektionerna. Man måste trivas i skolan. Sen så ska man inte leka tuff och skolka osv heller. Wow du kommer nog ångra det när du blir större. Skolan är allvar iallafall från 7an tills ja du tar studenten. Kämpar man för skolan så får man bra betyg, och får man bra betyg så kan man bli något bra när man blir äldre. Skolan är ingen plats man bara går till bara för att, skolan är plats dit man går till för att lära sig. Egentligen så ska vi ju inte klaga vissa barn får inte ens gå i skolan. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ida & Ebba

Hej vi är 2 tjejer som heter Ida och Ebba. Vi är 12 år och kommer skriva om tankar, åsikter, mode och vårt intresse hästar. Det kommer också komma upp lite tävlingar. Hoppas ni gillar bloggen, ha det bra! :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela