Tankar

Publicerad 2013-01-10 13:25:00 i Tankar,

Hej! 
Nu tänkte vi skriva om i ett inlägg som inte är gjord på nått särskilt ämne. Alltså bara skriver vi på om tankar.
Ibland kan man bara typ sitta och tänka. På allt möjligt, typ varför varför det finns människor som har som hobby att typ såra folk. Eller varför världen är så orättvis. Tänk att det finns folk där ute som inte har nått hem, någon mat eller någon familj. Inte varme eller rent vatten. Dom sitter hungriga och vilse. Sånt kan nästan få oss att börja gråta. Man ska inte bara tänka på sej själv hela tiden. Sånna människor borde man sätta i ett annat land så att den kan få känna hur det känns. 
 
Hatar när 13-15 åringar springer runt och typ ba " Fan vad jag var full igår asså!"  "hahha du skulle sett hur full (namn) var igår han/hon kunde knappt stå inte jag heller.".  Du är inte gammal.. Bara så du vet är det inte bara att dricka när man är under 18 år då du kan få problem i framtiden. Man kan även göra mycket dumt då man är berusad som under 18 år.  Dricker du sprit när du är under 18 år så bryter du faktiskt mot en lag.. Det är inte coolt att röka eller dricka under 18 år. Undra egentligen varför sånt finns. Det gör världen bara sämre. Vi stör oss verkligen sånna människor. och har en blogg som egentligen borde heta typ hejjagklagar.se- Dom som alltid ska klaga på sitt utesende.. Hej jag heter namn och är smal som en pinne. Inlägg: Omen gud är så tjock mååååste till gymmet och bli smalare. 
Man typ ba men hej på dej med kolla dej i speglen snälla! Stör oss verkligen på sånna fjortis människor. 
 
Men detta ska ju inte bara bli ett " vi stör oss på " inlägg. 
Så nu skriver vi om vänskap! :D
Vi tycker inte man ska använda det på fel sätt. Äkta vänner ställer upp för varandra och litar på varandra. 
Det tycker vi är äkta vänskap iallafall. 
 
Det var väll det vi gick och tänkte på. Återkommer nästa gång vi tänker på nått "intressant" ;) ! 
Haha nej men har man tankar som man går runt och tänker på är det tur att man har en blogg ibland! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ida & Ebba

Hej vi är 2 tjejer som heter Ida och Ebba. Vi är 12 år och kommer skriva om tankar, åsikter, mode och vårt intresse hästar. Det kommer också komma upp lite tävlingar. Hoppas ni gillar bloggen, ha det bra! :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela